Mauro Icardi Süper Lig'deki 3 maçlık suskunluğunu Alanyaspor maçında bozdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mauro Icardi Süper Lig'deki 3 maçlık suskunluğunu Alanyaspor maçında bozdu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsmi Real Madrid'le anılmaya başlanan Mauro Icardi, milli aradan golle döndü. Galatasaray'ın Alanyaspor'u ağırladığı 13. hafta maçında takımını öne geçiren Icardi, Süper Lig'deki 3 maçlık suskunluğunu bozdu.

Galatasaray'ın gol makinesi Mauro Icardi, atmaya Alanyaspor maçında da devam etti. İsmi Real Madrid'le anılmaya başlanan 30 yaşındaki santrfor, Süper Lig'deki 3 maçlık suskunluğunu 13. haftada oynanan Alanyaspor maçında bozdu.

"AŞKIN OLAYIM" KOROSU MESAİDE

Galatasaray 37. dakikada öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Boey'un pasıyla sağdan ceza sahasına girerek son çizgiye inen Dries Mertens, kale önüne gönderdi. Altıpasa hareketlenen Icardi, yaptığı tek vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-0.

Mauro Icardi bu golle Süper Lig'deki gol sayısını 13 maçta 11'e yükseltti.

KEREM VE BARDAKÇI DİNLENDİRİLDİ

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon birkaç maç hariç tamamına 11'de başlayan Kerem Aktürkoğlu ile Abdülkerim Bardakcı, Alanyaspor maçının başlangıç 11'inde yer almadı.

Galatasaray'da bu sezonki 22 resmi müsabakanın 21'inde ilk 11'de sahaya çıkan, diğer karşılaşmalarda ise ikinci devrede süre alan Kerem, yoğun tempo nedeniyle teknik ekibe dinlenmek istediğini iletti. Teknik direktör Okan Buruk, genç hücum oyuncusunu yedeğe çekti.

MANCHESTER UNİTED'A SAKLADI

Abdülkerim ise bu sezon Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde birer maç haricinde tüm resmi karşılaşmalarda ilk 11'de forma giydi. Milli maç döneminde A Milli Takım'ın Almanya ve Galler karşılaşmalarında da süre alan tecrübeli stoper, son antrenmanda ağrı hissetti.

Teknik ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile yapılacak müsabaka öncesinde Abdülkerim'i riske etmeyerek kadroya almadı.

Okan Buruk, Fas Milli Takımı'ndan geç dönen ve sadece bir antrenmana çıkan Hakim Ziyech'i de yedekler arasında oturttu.

Mauro Icardi Süper Lig'deki 3 maçlık suskunluğunu Alanyaspor maçında bozdu

Mertens'ten ilk yarıda 1 asist, 1 gol.

ICARDİ'NİN MENAJERİ REAL MADRİD'LE MASADA

Vinicius Jr.'in sakatlığı sonrası golcü arayışlarına başlayan Real Madrid'in Galatasaray'dan Mauro Icardi ile temasa geçeceği iddia edilmişti.

Türkiye'de gündem olan bu gelişme Sarı-kırmızılı taraftarları endişeye sokmuştu. Umut Eken'in özel haberine göre; Icardi'nin avukatı Elio Pino, İspanya'ya giderek Real Madrid yetkilileriyle konuştuğunu itiraf etti.

Henüz resmi bir teklif olmadığını söyleyen Pino, "Pazartesi günü İstanbul’a gelip, Erden Timur ile görüşeceğim. 3 gün kadar İstanbul’da olacağım. Şu an daha fazlasını söyleyemem.” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...