Mata hırs yaptı

Mata hırs yaptı

SPOR Haberleri

Transfer sürecinde “Ben futbol oynamak istiyorum” diyerek yöneticileri ikna eden Galatasaray’ın yenisi, özel hoca eşliğinde ekstra çalışmalar yapıyor.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’ın son gün transferlerinden Juan Mata gözünü formaya dikti. Manchester United ile son iki sezonda toplam 30 resmî maça çıkabilen İspanyol oyuncu, sahada ise sadece 1.270 dakika kalabildi. 34 yaşındaki yıldız isim hem maç temposundan hem de sezon başı kampından mahrum olduğu için fiziksel olarak geri kalmıştı. Ancak bütün bu handikaplarına rağmen, yapılan transfer görüşmesinde 10 numara “Ben futbol oynamak istiyorum” diyerek sarı kırmızılı yöneticileri ikna etmişti.

BURUK ÖZEL İLGİLENİYOR

Lige verilen millî arada eksiklerini gidermek için yoğun bir şekilde çalışan Mata, âdeta Florya’yı mesken tuttu. Takımla yaptığı idmanlar dışında bireysel antrenör eşliğinde hemen her gün ikinci antrenmanını yapan yıldız oyuncu, ekstradan da kendi başına duran top çalışmaları yapıyor. Yarın İstanbulspor’la oynanacak hazırlık maçı sonrası Okan Buruk oyuncusuyla ilgili daha net bir fotoğraf çekecek ve Adana Demirspor mücadelesinde kadroya adını yazıp yazmayacağına karar verecek.

FLORYA'DA ICARDI ŞOV

Galatasaray, Adana Demirspor maçının hazırlıkları dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Sarı kırmızılıların yıldız forveti Mauro Icardi çift kalede attığı şık gollerle hem teknik heyetten hem de takım arkadaşlarından alkış toplamayı başardı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...