Marko Marin'in tapusu alınacak

Marko Marin'in tapusu alınacak

SPOR Haberleri

Oynadığı ilk iki maçta Trabzonspor'a önemli katkılar yapan Marko Marin'in bonservisinin Chelsea'den alınması için harekete geçildi.

Trabzonspor yönetimi, oynadığı ilk iki maçta sonradan girmesine rağmen takıma önemli katkılar yapan Marko Marin'in bonservisinin Chelsea'den alınması için harekete geçti. 
Transfer edilirken Chelsea, Sevilla, Fiorentina ve Anderlecht performansları göz önünde tutularak "İyi oyuncu ama riskli. Alışamazsa göndeririz. Bu nedenle kiralayalım" denilen Marin'in performansı sonrası Süleyman Hurma harekete geçti. 
Hurma, Chelsea'nin 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Marin'in Trabzon'a adapte olmasının kendileri için bir şans olduğunu başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile paylaştı. Hurma'nın özellikle "Daha 26 yaşında 2 sezon bizde üst düzey oynarsa 6-7 milyon euro'ya rahat satarız" dediği bildirildi. 
Chelsea ile görüşmelere başlayan Hurma ilk etapta 1.5 milyon euro teklif ederek İngiliz ekibini ikna etmeye çalışacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...