Marius Sumudica: Erdoğan Türkiye için şans

Düzenleyen:
Marius Sumudica: Erdoğan Türkiye için şans

SPOR Haberleri

Gaziantep’i çalıştıran Rumen teknik adam “Erdoğan’ın Türkiye’de neler yaptığını görüyorum. Tıbbi sistem birinci sınıf. Koronavirüs krizini iyi yönetiyorlar” dedi

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Rumen basınından GSP’ye geniş bir röportaj verdi. Tecrübeli teknik adam Türkiye’nin sağlık sistemine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a methiyeler düzdü. “Erdoğan’ın Türkiye’de neler yaptığını görüyorum” diyen Sumudica “Tıbbi sistem birinci sınıf. Türkiye’de 80 milyon insan yaşıyor ve 100 binden fazla vaka ile üç binden az ölümle koronavirüs krizini iyi yönetti. Başakşehir’de muhteşem bir hastane inşa ettiler. Orada bir hastaneye girdim, kendimi Hilton’daymış gibi hissettim” ifadelerini kullandı. 

> Katar fikri beIN’den
Türkiye’deki stadyumların da harika olduğunu söyleyen Sumudica “Bir görmenizi isterim. Türkiye yarın Avrupa Şampiyonası’nı yapabilir. Çünkü hiçbir şeye ihtiyacı olmayacak, her şey var. Erdoğan gibi futbola tutkun bir Başkan’a sahip oldukları için şanslılar” dedi. Sumudica liglerin başlamasıyla ilgili olarak da “Antalya’da oynama teklifi Rıza Çalımbay’dan geldi ama yayıncı kuruluş beIN Sport maçları Katar’da oynatma fikrine sahipti. Fakat Antalya’dan bile sıcak olacaktı” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...