Marin fırtınası

Marin fırtınası

SPOR Haberleri

Alman futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra iddialı konuştu: "Buraya tatile gelmedim, herkese gerçek Marin'i görecek" dedi.

Süper Lig'e 2'de 2 yaparak giren Trabzonspor transferde de 'nokta atışlarını' sürdürüyor. Karadeniz Fırtınası son olarak Marko Marin'i önceki gece şehre getirdi. 26 yaşındaki futbolcu dün sağlık kontrolünden geçti, burada iddialı açıklamalarda bulundu. 2012'ye kadar Avrupa futboluna damga vuran ardından yaşadığı sakatlıklarla gözden düşen Marin "Buraya tatile gelmedim. Herkese nasıl bir futbolcu olduğumu göstereceğim" ifadelerini kullandı. Sağlık kontrolleri 'turp gibi' çıkan Marin dün KAP'a bildirildi, bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak. Başarılı futbolcu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralandı. nbsp;


Para değil kupa peşinde nbsp;
Marin'in Trabzonspor'a transfer olmadan önce kulübü ve hedeflerini incelediği de ortaya çıktı. Geçmişte birlikte forma giydiği Mehmet Ekici'ye bordomavilileri soran Marin, Cardozo, Cavanda, Mbia, Constant, N'Doye gibi isimleri görünce kolay ikna oldu. Trabzonsporlu yöneticiler Marin'in transferi için ilk teması neredeyse 1 ay önce kurmuştu. Bu pazarlıklar sırasında oyuncunun alacağı paradan çok kulübün hedeflerini sorması başarıya ne kadar aç olduğunu ortaya koydu. Bordo-mavili idareciler de hedeflerinin ligde şampiyonluk ve önümüzdeki sezon Devler Ligi'ne katılmak olduğunu belirtince Marin adeta koşa koşa Trabzon'a geldi.


1.6 milyon Euro alacak nbsp;
Trabzonspor'un Marko Marin'le yaptıgı sözlesmenin detayları da paylasıldı. Buna göre bordomavili kulüp, satın alma opsiyonuyla Chelsea'den 1 yıllıgına bedelsiz kiraladıgı Alman futbolcuya 1.6 milyon euro garanti ücret ödeyecek. Marin'in maç bası parası ise 10 bin euro olacak. Kiralama süresi sonunda Trabzonspor, Marin'in bonservisini almak isterse Ingiliz ekibine 4 milyon euro verecek. Bu arada Marin, 1985'te Groh, 1995'te Müller ve 2001'de Löbe'den sonra Karadeniz ekibine gelen 4. Alman oldu.


Poldi ve Bosingwa: Düsünmeden gel nbsp;
Marko Marin, transferi öncesi Trabzonspor hakkında derin bir arastırma yaparken Lukas Podolski ve Jose Bosingwa'ya da danıstı. Mesut Özil'den "Git" yanıtı alan 26 yasındaki futbolcu Poldi ve yeni takım arkadası Jose'den de olumlu referanslar gelince bordo-mavililere transfer oldu. Bremen'de Mehmet Ekici ile birlikte top kosturmustu.


Dolmaya bayılıyor nbsp;
Bundesliga'da top koştururken dış görünüşü ve çalım yeteneği nedeniyle "Alman Messi" lakabı takılan Marko Marin'in idolü Dejan Savicevic. Bosnalı Sırp olan Marin'in yeşil çimler üzerinde en büyük artısı müthiş tekniği. Zayıf yanı ise rakip sert oynarsa çabuk pes etmesi. En sevdiği yemekler dolma ve köfte.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...