Marcelo ve Fabri'den açıklamalar: 'Kazanılmış 1 puan'

Düzenleyen:
Marcelo ve Fabri'den açıklamalar: 'Kazanılmış 1 puan'

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir karşısında Beşiktaş'ın beraberlik golünü kaydeden Marcelo "Karşılaşmanın sonucunu 'kazanılmış 1 puan' olarak değerlendiriyorum" diye konuştu. Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri ise "Maç gitti-geldi. Buradan beraberlikle ayrılıyoruz. Ne 'iyi' ne de 'kötü' diyebiliriz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'a 51. dakikada 1-1 beraberliği sağlayan Marcelo Guedes, siyah-beyazlı formayla 4. golünü kaydetti. Geçen sezon Osmanlıspor karşısında 2 kez fileleri havalandıran Brezilyalı oyuncu, bu sezon ise Galatasaray maçının ardından Medipol Başakşehir karşısında da gol sevinci yaşadı. Marcelo, 4 golünü de Vodafone Arena'da attı.

Medipol Başakşehir karşısında Beşiktaş'ın beraberlik golünü kaydeden Marcelo "Karşılaşmanın sonucunu 'kazanılmış 1 puan' olarak değerlendiriyorum" diye konuştu.

Brezilyalı stoper "Başakşehir şampiyonluk adaylarından biri. İkinci golü de bulabilirdik ama olmadığına göre 'kazanılmış 1 puan' olarak değerlendiriyorum maçı. Mükemmel taraftarımızın önünde, bu statta oynamak benim için keyif. Ailem de bana destek veriyor. Beşiktaş'a katkı yapabiliyorsam ne mutlu bana" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri ise "İyi bir takıma karşı kafa kafaya bir maç yaptık. İkinci yarıda biraz yorgunluk belirtileri gösterdik. İkinci devrede Benfica maçının yorgunluğunu hissettik. Maç gitti-geldi. Buradan beraberlikle ayrılıyoruz. Ne 'iyi' ne de 'kötü' diyebiliriz. Takıma her gün daha da çok alışıyorum hem saha içinde hem de saha dışında. İngilizcemi de geliştiriyorum. Adaptasyonum her geçen daha da yükseğe çıkıyor" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...