Marcel Tisserand Fenerbahçe'ye 3 milyon euro kazandırarak Ettifaq FC'ye transfer oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Marcel Tisserand Fenerbahçe'ye 3 milyon euro kazandırarak Ettifaq FC'ye transfer oldu
SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe, Marcel Tisserand’ı Berat Özdemir'in de forma giydiği Suudi Arabistan'ın Ettifaq FC Kulübü'ne sattı. 29 yaşındaki stoper Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev'e karşı iki maçta da forma giymişti.

Yabancı futbolcu sayısını azaltması gereken Fenerbahçe, değerini bulan pek çok ismi satmaya hazır. Mevcut kadrosunda 21 yabancı futbolcu bulunduran Sarı-Lacivertliler, yeni bir golcü transfer etmek için bu isimlerden de biriyle yolunu ayırmak zorunda.

Bu doğrultuda Marcel Tisserand da satıldı. Sarı-Lacviertliler, Tisserand’ın transferi için Suudi Arabistan Ligi’nin Ettifaq FC Kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.  Fenerbahçe, Marcel Tisserand transferinden 3 milyon Euro kazanacak.

EROL BULUT TRANSFERİ

2020 yazında teknik direktör Erol Bulut'un isteğiyle Wolfsburg'dan 4 milyon euro bonservisle alınan Kongo asıllı Fransız futbolcu bu yaz Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı 12. isim oldu. Ali Koç yönetimi bu 12 ismin 5'inden toplam 29 milyon euro bonservis geliri elde etti.

SIRADA ROSSİ VAR

Fenerbahçe'ye Diego Rossi için ulaşmış 4 teklif var. İspanya'dan 2, İtalya'dan 1 ve Portekiz'den 1. Brezilya'dan ve Amerika'dan da ilgi var oyuncuya fakat şu an bu takımlarla görüşmeler sürüyor. Minimum beklenti 10 milyon euro. En ciddi teklif ise bir başka İtalyan takımından geldi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...