Maradona futbola geri dönüyor!

Maradona futbola geri dönüyor!

SPOR Haberleri

Diego Maradona, 53 yaşında yeniden sahalara geri mi dönüyor?

İngiliz Daily Mirror Gazetesi, futbol tarihinin en büyük efsanelerinden Diego Maradona'nın, 53 yaşında yeniden sahalara dönmeye hazırlandığını ileri sürdü. Gazeteye göre Maradona, nbsp; yakın arkadaşı ve avukatı Viktor Stinfale'nin sahibi olduğu Arjantin 5. Lig ekibi Deportivo Riestra'nın formasını giyecek.

İddialar, Maradona'nın 23 Mart'ta, Riestra ile ilk maçına çıkacağı yolunda. Riestra kulübünün, Maradona'nın saha içindekinden çok saha dışındaki gücünü kullanmak istediği açık görünüyor. Zira Arjantinlilerin futbol tanrısı olarak gördükleri Maradona'nın tribünlerin dolmasını sağlayacağına kesin gözle bakılıyor.

Öyle ki; sadece 3 bin kişilik bir stadı olan Riestra kulübünün, Maradona'ya forma giydirdikten sonra, maçlarını Arjantin Birinci Ligi'nde mücadele eden San Lorenzo'nun sahasında oynamak istediği öne sürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...