Manuel Fernandes'ten yönetime ceza resti

Manuel Fernandes'ten yönetime ceza resti

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, kendisine 220 bin Euro ceza kesen yönetime rest çekti: "Avukatımla görüşürsünüz

Bu sezon ortaya kötü bir performans koyan, futbolundan çok disiplinsizliği ile ön plana çıkan Fernandes, Beşiktaş yönetimine isyan bayrağı açtı. nbsp;Olaylı Kasımpaşa maçında taraftarlarla girdiği polemik ve tribünlere doğru tükürmesi sonrası yönetimin 220 bin Euro ceza kestiği Portekizli yıldız, bu parayı ödemesinin söz konusu olmadığını söyledi. Fernandes, futbol direktörü Önder Özen aracılığı ile Başkan Orman ve ekibine, "Cezayı kesinlikle kabul etmiyorum. Avukatımla görüşürsünüz" mesajı yolladı. nbsp;Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay, devre arasında takımdan ayrılması gündemde olan Manueel Fernandes için, "Şu ana kadar talibi yok. Ayrıca Türkiye'den bir takıma gitmesine izin vermeyiz" dedi. nbsp;Beşiktaş, Elazığ galibiyetinin ardından G.Birliği maçının hazırlıklarına başladı. Sakatlık gerekçesiyle bir süredir idmana çıkmayan Fernandes, dün de çalışmaya katılmadı. Portekizli yıldızın yanı sıra sakatlıkları bulunan Atiba ve Günay Güvenç de antrenmanda yer almadı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, Fernandes ve Atiba'nın Gençlerbirliği maçında takımdaki yerlerini alabileceği belirtildi.
(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...