Manisaspor-İstanbul Büyükşehir maçının biletleri satışa çıktı

Manisaspor-İstanbul Büyükşehir maçının biletleri satışa çıktı

SPOR Haberleri

Manisaspor'un Pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıktı.

PTT 1. Lig'de Manisaspor'un 20 Ekim 2013 Pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıktı. Saat 16.00'da başlayacak maçın biletleri Manisaspor Store Çarşı Şubesi, Biletix internet sitesi ve Biletix Çağrı Merkezi'nden alınabiliyor. Bilet satışı, maç günü Biletix stat gişelerinde devam edecek. Karşılaşmada, Spil ve Gediz kale arkası tribünleri açılmayacak. Bilet fiyatları şöyle: Kapalı alt tribün 10, Tarzan tribün 5, VIP tribün 30 ve misafir tribün 5 lira. Öte yandan 2013-2014 sezonu kombine kartlarının satışı, Manisaspor Store Çarşı Şubesi'nde devam ediyor. Fiyatları ise Tarzan tribün 75, kapalı alt B tribün 150 ve VIP tribün 500 lira. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...