Mane'den sonra Salah... Liverpool'da yaprak dökümü! 60 milyon euro...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mane'den sonra Salah... Liverpool'da yaprak dökümü! 60 milyon euro...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Liverpool bu yaz Mohamed Salah için 60 milyon sterlinlik teklifleri değerlendirecek. Jürgen Klopp'un takımı, Sadio Mane'nin ayrılmasına rağmen Salah'ın ayrılmasına da izin verebilir. Real Madrid en büyük potansiyel müşteri konumunda...

Salah'ın sözleşmesinin bitmesine bir yıl kaldı ve henüz yeni bir anlaşmaya varılamadı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Liverpool'un patronları haftalık 400 bin pound isteyen ve imza atmayan Salah'ın isteğini kabul etmektense 60 milyon euroya satmayı tercih edecek.Mane'yle de benzer bir sorun yaşayan Liverpool bir diğer süper yıldızını kaybetmekten çekinmiyor. 

REAL MADRİD PUSUDA BEKLİYOR

Real Madrid yönetimi Mısırlı yıldızın durumunu yakından izliyor. Salah Liverpool'dan haftada 400 bin pound isterken, takımın en çok kazananı konumundaki Hollandalı stoper Virgil van Dijk'in haftada aldığı 240 bin pound alması ayrılık alameti...

Liverpool forvet hattına Darwin Nunez'i getirdi. Takımda ayrıca Diogo Jota ve Roberto Firmino' var ancak Salah'ın kaybı hücum seçenekleri açısından büyük sorun oluşturabilir. Salah'ın taraftarın gözündeki değeri ve dünya çapındaki popülaritesi de büyük bir kayıp olacaktır.

Mane'den sonra Salah... Liverpool'da yaprak dökümü! 60 milyon euro...

Geçen sezon Salah, Liverpool formasıyla çıktığı 51 maçta 31 gol attı ve 16 asist yaptı.

2017'de Liverpool'a 42 milyon euroya transfer olan Salah'ın güncel piyasa değeri 90 milyon euro.

Sadio Mane ise Bayern'e 32 milyon euro + bonuslar karşılığı satıldı.Liverpool 23 yaşındaki Uruguaylı santrfor Darwin Nunez için Benfica'ya 75 milyon euro ödedi. Bu rakam bonuslarla birlikte 100'ü bulabilir.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...