Mandıralı'nın şansı yok

Düzenleyen:
Mandıralı'nın şansı yok

SPOR Haberleri

Bordo-mavili takımda 40 gündür görev yapan genç çalıştırıcı, sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle 14 oyuncusundan yararlanamadı

Osmanlıspor yenilgisinin ardından ligde 27 puanla 14. sıraya gerileyerek tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın da şanssızlığı dikkatleri çekiyor. Genç çalıştırıcı çıktığı 4 lig maçında sakatlıklar, cezalar ve hastalıklar nedeniyle 14 oyuncusundan yararlanamadı. Göreve geldiğinden bu yana bir türlü kafasındaki ideal 11'le sahaya çıkamayan bordo-mavililerin yeni hocası, ameliyatına karar verilen takım kaptanı Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra Mustafa Yumlu, Aytaç Kara, Okay Yokuşlu, Mehmet Ekici, Güray Vural ve Oscar Cardozo'dan sakatlıkları nedeniyle faydalanamadı. Mandıralı'nın sıkıntısı bunlarla da bitmedi. 
Özer Hurmacı dönüyor
Galatasaray maçında 4 oyuncusunu kırmızı kart nedeniyle kaybeden Mandıralı, Douglas'ın 3 maç ceza almasının ardından Aykut Demir, Salih Dursun ve Luis Cavanda'nın cezasının bitmesini de bekleyecek. Cezalı oyuncular ve sakatlıkların Hami Mandıralı'ya rahat nefes aldıramadığı yetmiyormuş gibi bordo-mavili takım hastalıklarla da boğuşuyor. Musa Nizam ve Aykut Demir gribal enfeksiyona yakalandıkları için zaman zaman forma giyemedi. Öte yandan kırmızı kart cezası sona eren Douglas'ı Torku Konya maçında Mustafa Yumlu'nun yanında oynatmayı planlayan genç teknik adam, sol bekte ise Yusuf Erdoğan'a görev verecek. Osmanlıspor maçının iyilerinden Akakpo'yu ön liberoda Okay ile oynatacak olan Mandıralı'nın, Erkan Zengin'in yokluğunda ise cezası sona eren Özer Hurmacı'ya şans vermesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...