Mancini'yi çok korkutan Juventuslu

/ Kaynak: İHA
Mancini'yi çok korkutan Juventuslu

SPOR Haberleri  / İHA

Mancini ''Pirlo'nun yokluğu bizim için bir avantaj olarak gözükebilir. Ancak Juventus'ta Paul Pogba var'. Pogba beni korkutuyor' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde salı akşamı Juventus ile hayati öneme sahip bir maça çıkacak Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini İtalyan gazetesi Tuttosport'a önemli açıklamalarda bulundu. Haber gazetede 'Mancini: Kabus Pogba' sürmanşetiyle yayınlanırken, Mancini ile yapılan röportaja da geniş yer verildi. Juventus'un orta sahanın beyni olarak bilinen Pirlo'nun sakatlığından dolayı karşılaşmada forma giyememesini değerlendiren Mancini ''Pirlo'nun yokluğu bizim için bir avantaj olarak gözükebilir. Sonuçta orta sahaya hükmeden çok önemli bir oyuncu; ancak Juventus'ta Paul Pogba var'. Pogba beni korkutuyor. Manchester City'nin hala onu nasıl almadığını anlamıyorum" dedi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü kazanan taraf olacağını söyleyen Mancini, ''Salı günü her şeye rağmen Galatasaray kazancaktır'' ifadesini kullandı. nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...