Mancini'nin sözleri olay oldu

Mancini'nin sözleri olay oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Kopenhag mücadelesi sonrasında Real Madrid mücadelesinden bahsetmemesi büyük tepkiye neden oldu.

nbsp;Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Kopenhag mücadelesi sonrasında yayıncı kuruluş ve basın toplantısında hedefleri ile ilgili yaptığı açıklamalar büyük tepkiye neden oldu. İtalyan teknik adam, sarı-kırmızılıların gruptaki şanslarını değerlendirirken, Real Madrid mücadelesinden hiç bahsetmedi ve son maçta Juventus'u yenmeleri gerektiğini söyleyerek, "Su anda yapmamız gereken Juventus'u yenmek. Grup zaten Juventus ve Real Madrid olduğu için zor bir gruptu. Son maçta Juventus maçında beraberlik bize yeterli olabilirdi ama şimdi kazanmak zorundayız. " ifadelerini kullandı. nbsp;Bu sözler sonrasında NTVSpor'da yorum yapan ve teknik direktörlük tecrübesi de bulunan Bülent Korkmaz ve Metin Tekin Mancini'yi eleştirdi. Metin Tekin, "Teknik adamlık hayal ettirmektir. Oyuncuya da hayak ettireceksiniz. Oyuncuya da, camiaya da, taraftara da. Kopenhag da bu gruptan çıkmayı hayal ediyor" yorumunu yaptı. Bir teknik direktörün bu tarz bir değerlendirme yapmasının yanlış olduğunu belirten Tekin, Mancini bitirdi o haftayı. Kopenhag 2.'lik hayali kuruyor. Son hafta maçlara girilmiş gibi bir konuşma oldu. Enteresan bir görüş oldu bence. Teknik adamlar basın toplantılarına dikkat etmeli. Bunlar çok önemli" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...