Mancini'nin Juve'yi avlama planı

Mancini'nin Juve'yi avlama planı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Teknik Direktör Roberto Mancini, mutlak galibiyet için çıkacağı maçta Juventus'u 3-5-2 taktiği ile avlamayı planlıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 'Tamam mı, devam mı?' maçına çıkacak olan Galatasaray'da moraller yerinde. Evindeki Elazığspor maçında özellikle ilk yarıda oynanan futbol Teknik Direktör Roberto Mancini ve yönetimin yanı sıra taraftarları da heyecanlandırmıştı. Yarınki Juventus maçına da aynı taktikle çıkacak olan sarı-kırmızılılarda İtalyan Hoca, Yekta'nın yerine Sneijder'e şans verecek. 3-5-2 taktiği sonrası ilk kez bir maçı gol yemeden tamamlayan Galatasaray, rakibi karşısında da bol bol gol pozisyonuna girmişti. Tecrübeli hoca bu nedenle taktiği değiştirmeyecek Roberto Mancini, Juventus maçı için öğrencilerinden sabırlı olmalarını ve rakibinin oyununu bozmalarını istedi. Futbolcularıyla ile sık sık toplantılar yapan tecrübeli hocanın, "Sabırlı oynayarak rakibin hata yapmasını bekleyelim. Ne olursa olsun ilk golü biz atalım" diyerek zaferin şifrelerini verdiği belirtildi. Sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle bir türlü ideal 11 oluşturamayan Mancini, Juventus maçında 9 futbolcusunun ismini şimdiden belirledi. Muslera, Eboue, Chedjou, Riera, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak ve Drogba, İtalyan Hoca'nın bankoları. Geriye kalan 2 forma için ise kıyasıya bir mücadele var. Defansta Gökhan Zan'ın son haftalardaki yükselişi Semih'in yedek soyunmasına neden olabilir. Mancini'yi en zorlayan kısım ise orta saha. Tecrübeli teknik adam bu mevki için Bruma ile Amrabat arasında gidip geliyor. nbsp;
Pirlo kadroda
Juventus dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Juventuslu futbolculara Atatürk Havalimanı'nda yolcular büyük ilgi gösterdi. Sakatlığı bulunan ve G.Saray maçına yetişmeyeceği belirtilen Pirlo'nun da kafilede olması dikkat çekti.
Hazırlıklar sürüyor
Aslan, Juventus hazırlıklarını dün de sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde taktik uygulamalar üzerinde duran sarı-kırmızılı oyuncular, daha sonra ise dar alanda çift kale maç gerçekleştirdi. nbsp;Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Hamit Altıntop dışındaki tüm oyuncular sabah idmanda yer aldı. Bu arada Juventus maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Alves Garcia yönetecek.
Doğan: TFF yakışmıyor nbsp;
Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan, Drogba ve Eboue'nin Mandela'nın ölümü nedeniyle giydikleri t-shirtler gerekçe gösterilerek PFDK'ya sevk edilmesine sert tepki gösterdi. Doğan, "G.Saray'a ön yargı var. Bu nedenle TFF'nin istifasını istiyoruz. Bu TFF, gerçekten de Türkiye'ye yakışmıyor. Türk futbolunun sorunlarını çözemeyen, ağırlaştıran bir federasyon bu federasyon" dedi.
Hedef Salih Dursun
Zorlu Juventus karşılaşmasına kilitlenen Galatasaray, bir yandan da gizliden gizliye transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların, Kayserispor'un başarılı sağ beki Salih Dursun'u renklerine katmak için harekete geçtiği belirtildi. 22 yaşındaki oyuncunun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, yöneticilerin ilerleyen günlerde Kayserispor ile temasa geçmesi bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...