Mancini'den kritik sürpiz

Mancini'den kritik sürpiz

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde TT Arena'da Juventus ile final maçına çıkacak olan Galatasaray'da Roberto Mancini, kadroda sürprizi altına imza atmaya hazırlanıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde TT Arena'da Juventus ile final maçına çıkacak olan Galatasaray'da Roberto Mancini, kadroda sürprizi altına imza atmaya hazırlanıyor. Juventus karşısında kontrollü oynamalarının gerektiğini vurgulayan Roberto Mancini, Juventus karşısında ilk 11'de Ceyhun Gülselam'a forma verecek. Galatasaray'ın başına geçtiği günden bu yana Ceyhun Gülselam'ı sürekli kullanan Roberto Mancini, final niteliği taşıyan kritik karşılaşmada da Bruma'nın yerine Ceyhun'u sahaya sürecek. nbsp;Ceyhun'un yanı sıra hazır olan Wesley Sneijder'i de Juventus karşısında 11'de kullanacak olan Roberto Mancini, savunma kurgusunda Gökhan Zan ya da Semih Kaya ikilisi arasındaki kararını ise henüz vermedi.(sporix)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...