Mancini'den Drogba'ya: 'Gidersen iyi olur'

/ Kaynak: AA
Mancini'den Drogba'ya: 'Gidersen iyi olur'

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini: "Drogba'yı bu sezon çalıştırdım. Bu memnuniyet verici bir şeydi. O büyük bir oyuncu"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, nbsp;sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli golcü futbolcu Didier Drogba'nın "büyük bir oyuncu" olduğunu belirterek, Juventus'un, yıldız futbolcuyu nbsp;transfer etmesi halinde "doğru bir iş yapacağını" bildirdi. Mancini, İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport'a nbsp;yaptığı açıklamada, "Didier Drogba'yı bu sezon çalıştırdım. Bu memnuniyet verici nbsp;bir şeydi. O büyük bir oyuncu. Ona hayran olduğum dahi söyleyebilirim" dedi. "Drogba doğru seçim" başlığıyla yayımlanan röportajda Mancini, adı son nbsp;günlerde Juventus ile anılan futbolcu için "Drogba olağanüstü bir oyuncu. Benimle nbsp;ilk dakikadan son dakikaya kadar iyi geçindi. Onunla Türkiye'de böyle bir macera nbsp;yaşadığım için mutluyum. O, benim takımımın güçlü noktasını temsil eden bir unsur nbsp;oldu" değerlendirmesinde bulundu. "Drogba, takımı sürükleyen isimdi. Bu nedenle onun katkısının sadece nbsp;saha ile sınırlı kaldığını söyleyemem. Daha önce böyle bir oyuncuyla çalışmadım. nbsp;Benim için de sürpriz oldu" ifadelerini kullanan İtalyan teknik adam, onu yaşı nbsp;nedeniyle gözardı edenlerin, büyük hata yapacağını kaydetti. Mancini, "Drogba nbsp;benim için mütevazı ve işine odaklanmış bir adam" şeklinde devam etti. Mancini, "Eğer, Juventus Drogba'yı almak zorundaysa ve bu transferi nbsp;yaparsa harika bir iş olur. Çok faydalı ve önemli bir takviye. Özellikle nbsp;Şampiyonlar Ligi'nde bir şeyler yapmak isteniyorsa. Drogba da bu hedef nbsp;doğrultusunda çok şey verebilir. İtalya'da ve özellikle tekrar ediyorum nbsp;Avrupa'da" ifadeleriyle golcü futbolcuyu siyah-beyazlı takıma önerdi. Drogba'nın lider bir oyuncu olduğunu vurgulayan Mancini, pek çok nbsp;olumlu yönü olan böyle bir oyuncuya her antrenörün shaip olmak isteyeceğini nbsp;belirtti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...