Mancini'den 3 futbolcuya çizik

Mancini'den 3 futbolcuya çizik

SPOR Haberleri

Roberto Mancini'nin kesin olarak gözden çıkarttığı diğer yerli isimler ise; Yiğit Gökoğlan, Emre Çolak ve Engin Baytar oldu.

nbsp;Galatasaray'a iki sezon önce 5 milyon euroluk bonservis bedeli ile Kasımpaşa'da transfer olan nbsp;Yekta Kurtuluş'un için sarı-kırmızılı kulübün kapısı çalınmaya başladı. Fatih Terim sezon başında Anadolu kulüplerini çalıştıran teknik adamlar ile sıra sıra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir toplantı yapmış ve takımda düşünmediği isimleri kendilerine iletmişti.

Bu isimler arasında Yekta Kurtuluş da vardı. Fatih Terim'in raporunun ardından başta Çaykur Rizespor, Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor olmak üzere Yekta Kurtuluş için Galatasaray Yönetimi ile görüşmelere başlayan Anadolu kulüpleri, transfer sürecinde Yekta'yı ikna edememiş ve operasyon bir başka bahara kalmıştı.
YEKTA'YI BEKLEYEN İSİMLER... nbsp;
Galatasaray'da forma şansı bulamayan Yekta için ara transfer döneminin bir kez daha hızlı geçmesi bekleniyor. Roberto Mancini'nin takımın başına geçmesi ve orta alanda sürekli Ceyhun Gülselam'ı kullanmasının ardından sarı-kırmızılı takımda forma şansı ortadan kalkan Yekta, ara transfer döneminde takımdana ayrılmayı kafasına koydu. Galatasaray ile olan sözleşmesi Mayıs 2015'te sona erecek olan Yekta için 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirleyen Galatasaray, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Torku Konyaspor'dan gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. Yekta Kurtuluş'u gözden çıkartan ve 'satılabilir' talimatı veren Roberto Mancini'nin kesin olarak gözden çıkarttığı diğer yerli isimler ise; nbsp;Yiğit Gökoğlan, nbsp;Emre Çolak nbsp;ve nbsp;Engin Baytar nbsp;oldu.
(sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...