Mancini ve Wenger'dan açıklama

Mancini ve Wenger'dan açıklama

SPOR Haberleri

Galatasaray ve Inter'in gündeminde olduğu konuşulan Lukas Podolski için yeni açıklamalar geldi.

Hem Galatasaray hem de Inter'in gündeminde olduğu konuşulan Lukas Podolski için Arsene Wenger ve Roberto Mancini'den oldukça çarpıcı ve sıcak açıklamalar geldi. Alman oyuncu ile ilgilendiklerini doğrulayan Roberto Mancini, "Lukas Podolski iyi bir oyuncu ve kendisi ilgilendiğimiz oyuncular arasında yer alıyor. Neler olacağınız göreceğiz" ifadelerini kullandı.
İtalyan teknik adamın bu açıklamalarına bir hayli sinirlenen Arsene Wenger ise Inter'in Lukas Podolski'ye karşı olan ilgisini yalnızca laftan ibaret bir "şaka" olmak ile suçladı.
Arsene Wenger, "Bu bir şaka olmalı. Inter hiç ciddi değil. Ortada ciddi hiçbir gelişme yok. Inter cephesi yalnızca konuşuyor ve konuşuyor. Somut olarak bir adım yok. Umarım Podolski, Ocak ayının sonunda hala Arsenal'ın oyuncusu olarak kalır" ifadelerini kullandı.
Yenetekli oyuncunun takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığının da altını çizen Fransız teknik adam, "Kendisi Arsenal'ın bir oyuncusu ve öyle de kalmasını istiyorum. Tüm bunlardan ayrı olarak; Profesyonel olmak demek, herhangi bir yere bağlı olduğun sürece maaşının hakkını verebilmek ve kulübüne olan sevgilini kanıtlaman için elinden gelenin en iyisi yapmak demektir" şeklinde konuştu. nbsp;Sporx




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...