Mancini rotasyona gidiyor!

Mancini rotasyona gidiyor!

SPOR Haberleri

Süper Lig'de Kayserispor'la karşılaşacak sarı-kırmızılılarda teknik direktör Roberto Mancini, Eboue ve Chedjou'yu tribüne göndermeyi planlıyor.

Chelsea mağlubiyeti ile Şampiyonlar Ligi'ne ikinci turda veda eden Galatasaray'da Roberto Mancini kadro değişikliğine gidiyor. İtalyan teknik adam, Eboue ve Chedjou'yu tribüne gönderecek.

Sarı kırmızılı oyuncuların oldukça moralsiz görünmesi Mancini'yi düşündürürken, tecrübeli teknik adam şiddetle puana ihtiyacı olan Kayserispor karşısında sürpriz yaşamak istemiyor. Chelsea mücadelesinden sonra Kayserispor'a karşı bazı oyuncuların konsantre kaybı yaşayabileceğini düşünen Mancini, fazla forma şansı bulamayan isimleri kadroya alacak.

Eboue ve Chejdou'yu yabancı kuralından dolayı tribüne gönderecek olan Roberto Mancini, Veysel ve Hakan Balta'ya şans verecek. Muslera, Telles, Melo, Sneijder ve Drogba'dan vazgeçmeyi düşünmeyen deneyimli çalıştırıcı, Hajrovic ve Ontivero'dan birini, performansına göre kadroya ekleyecek.

Burak Yılmaz konusunda henüz kararını vermeyen Mancini, son haftalarda moralsiz görünen golcü futbolcuyu dinlendirebilir. Umut Bulut'un performansından memnun olan tecrübeli teknik direktör bu durumda hücum hattında da değişikliğe gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...