Mancini, Podolski'ye kesik! Avrupa Ligi kadrosuna almadı

Mancini, Podolski'ye kesik! Avrupa Ligi kadrosuna almadı

SPOR Haberleri

Inter'in devre arası transferinde Arsenal'dan kiraladığı Lukas Podolski, teknik direktör Mancini tarafından UEFA Avrupa Ligi listesine dahil edilmedi.

Inter'in devre arası transferinde Arsenal'dan 6 aylığına kiraladığı Lukas Podolski, teknik direktör Mancini tarafından UEFA Avrupa Ligi listesine dahil edilmedi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, İnter'in UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği listeye Arsenal'dan kiralık olarak kadroya kattığı Lukas Podolski'yi dahil etmedi. 29 yaşındaki oyuncu ocak ayından bu yana formasıni giydiği İnter'de 6 maçta forma giydi, ancak henüz golle tanışamadı. Podolski ile birlikte Mancini'nin planlarında yer almayan Pablo Osvaldo'da listede kendisine yer bulamadı. Buna karşın Newcastle United forması giyen ve devre arasında alt yapısından yetiştiği İnter'e geri dönen Davide Santon ve Bayern Münih'ten transfer edilen Xherdan Shaqiri ise kadroda yer aldı. İtalya Ligi Serie A'da topladığı 26 puanla 13. sırada yer alan İnter, Avrupa Ligi son 32 turunda İskoç temsilcisi Celtic ile karşılaşacak.
nbsp;
(Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...