Mancini panikledi

Mancini panikledi

SPOR Haberleri

Süper Lig'e yenilgiyle 'Merhaba' diyen İtalyan hoca Mancini, Karabük maçı öncesi endişe yaşıyor.

Galatasaray'ın başında çıktığı ilk lig maçı olan Akhisar deplasmanından mağlubiyetle dönen Teknik Direktör Roberto Mancini, cumartesi günü karşılaşacakları Karabükspor maçı öncesi büyük tedirginlik yaşıyor. A Milli Takım'ın Hollanda karşısında aldığı mağlubiyet sonrası, bazı oyuncuların moralsiz olduğunu gören İtalyan çalıştırıcı, kolları sıvadı. Dün yapılan antrenman öncesi oyuncularla kısa süreli bir toplantı gerçekleştiren Mancini, bir an önce Karabükspor maçına odaklanmaları gerektiğine dikkat çekerek, "Futbolda dün yok. Artık önümüze bakmamız lazım. 4 beraberlik, 1 de yenilgimiz var. Artık daha fazla puan kaybetme lüksümüz yok. Bir an önce toparlanıp, seyircimiz önünde kazanarak bir seri başlatmak zorundayız. Bu yüzden herkesten 2 kişilik performans bekliyorum" ifadelerini kullandı. İtalyan teknik adam, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta kaçırdığı goller sebebiyle tribünlerin tepkisini alan ve morali hayli bozulan Burak Yılmaz'la da özel olarak görüştü. Mancini'nin son haftalarda performansı bir hayli düşen Burak'ı yedek soyundurabileceği ileri sürüldü.MİLLİLER AYRI ÇALIŞTI
Galatasaray cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü. Milli takımda bulunan kaleci Muslera, izinli olan Drogba ve Bruma'nın katılmadığı idmanda Milli takımlarından dönen Burak, Umut, Selçuk, Semih, Emre ve Sneijder takımdan ayrı rejenerasyon çalışması yaptı. İlk bölümde taktiksel bir çalışma yapan sarı-kırmızılılar daha sonra çift kale maç yaptı. Öte yandan tedavisi devam eden Hamit Altıntop ise salonda çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...