Mancini: Mourinho kesinlikle arkadaşım değildir!

Mancini: Mourinho kesinlikle arkadaşım değildir!

SPOR Haberleri

Roberto Mancini La Repubblica'ya verdiği röportajda Jose Mourinho ve Antonio Conte ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Salı günü Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Chelsea'nin konuğu olacak olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini önemli açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho ile ilgili önemli sözler sarf eden deneyimli teknik adam, "Ben normal şeyler söylüyorum ama bazıları bunu abartıyor. Mourinho da bunun üzerine bozuluyor. İstanbul'da birbirimizi gördük ve sadece selamlaştık. Onunla kesinlikle arkadaş değiliz. Mourinho'nun arkadaş istediğini düşünmüyorum. Ya da belki böyle görünmek istiyordur" dedi. Inter'i çalıştırdığı dönemde takımını 97 puana ulaştıran Mancini Juventus'un bu rekoru kırabileceğini düşünüyor: "Juventus bana benim Inter'imi hatırlatıyor. Biz Vieira, Ibra, Cesar, Maicon, Crespo, Figo, Stankovic gibi yıldız isimlere sahiptik. Juve de şu anda çok iyi oyunculara sahip. Ama bu tek başına galibiyetler almak için yeterli değil. Conte'nin iyi bir iş başardığını düşünüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...