Mancini: Küfür yemek zorunda değilim

Mancini: Küfür yemek zorunda değilim

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası Roberto Mancini taraftara ve eleştirilere sitem etti: Küfür yemek zorunda değilim.

İtalyan hoca "Gerekirse bugün giderim ama buraya geleceğin takımını kurmak için geldim, sabır gerekiyor" dedi. nbsp;G.Saray'ın İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini maç sonrası basın toplantısında adeta patladı. "Beklemediğimiz bir sonuç oldu. Son haftalarda çok sinirliyim çünkü çok fazla hata yapıyoruz. Hata benim, sorumluluk bana ait. Bursa'da neler olacak göreceğiz" diyen Mancini istifa soruları karşısında basına yüklendi. "Doğruyu yazmayan gazeteler var. Buraya çalışmak için geldim. Gitmek için gelmedim" diyen İtalyan hoca, "Neden Real Madrid veya Manchester United'a gitmedim de, Galatasaray'a geldim. Çünkü bu projeye inandım. Gitmemi isteyenler olabilir. Kabul etmesem de saygı duyuyorum. Buraya gelirken geleceğin takımını kurmak için davet edildim. Kariyerimde daha az izlenen bir lige geldim. Hata yapmış olabilirim. Bunun için bugün-yarın gidebilirim. Taraftarın küfrünü çekmek zorunda değilim" sözlerini kullandı. Mancini, "Lig, Şampiyonlar Ligi ve kupayı 10-15 oyuncuyla oynadık. Kadromuz buna yeterli değildi. Bunun görülmesi gerekir. Benim gelmemin bir anlamı yoksa daha önceki hocayla devam edilebilirdi. Birşeyleri oluşturmak istiyorsak biraz sabırlı olmamız lazım. Birşeyler oluşturmak için de çok acı çekmemiz gerekecek. Oyuncularla aramda problemlerin olduğunu yazanlar var. Bunu yazanların mesleğini değiştirmeleri gerekir. Oyuncularla aramda problem yok" şeklinde konuştu. nbsp;
ÇOK İSTİYORSANIZ GİDERİM...
Roberto Mancini maçın bitimine doğru yedek kulübesinin arkasındaki G.Saray taraftarlarıyla tartıştı. Uzun müddet taraftarın istifa tezahüratlarına sessiz kalan İtalyan çalıştırıcı daha fazla dayanamayıp tribünlere dönerek "İsterseniz giderim, merak etmeyin" şeklinde tepki gösterdi. Mancini daha sonra montunu çıkarıp kulübeye fırlattı.

Ünal Aysal, Mancini kararını verdi


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...