Mancini Kolarov'u çağırdı

Mancini Kolarov'u çağırdı

SPOR Haberleri

İngiliz basını, İtalyan Hoca Mancini'nin Manchester City'deki eski öğrencisini Galatasaray'a getirmek için ısrarcı olduğunu yazdı.

Ara transferde büyük hamleler yapması beklenen Galatasaray yine İngiliz basının manşetlerini süslüyor. Ada'nın önde gelen gazetelerinden The Sun'ın iddiasına göre İtalyan teknik adam Roberto Mancini, Manchester City formasını giyen eski öğrencisi sol bek Aleksandar Kolarov'a olan ilgisini sürdürüyor. Tecrübeli hocanın Sırp oyuncu ile temasa da geçtiği belirtilen haberde, Galatasaray'ın yaklaşık 4-5 milyon poundluk bir teklif yapması bekleniyor. Bu arada Mancini, Juventus ile oynanacak kritik maç öncesinde İtalyan basınına özel açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların hocası Juventus'a beraberliğin yetmesinin kendisini endişelendirdiğini belirtirken, "Evimizde oynuyoruz ve bu futbolda büyük bir avantaj. Ancak yine futbolda her şey olabilir. Juventus yenmesi zor bir takım. Muhteşem bir taraftarımız var. İlk maçta olduğu gibi biraz şansla ve daha fazla dikkatle tur atlama ihtimalimizi arttırabiliriz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...