Mancini, herkesi açıkladı Melo'yu açıklamadı

Mancini, herkesi açıkladı Melo'yu açıklamadı

SPOR Haberleri

Mancini, yaptığı açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcının adı bir süredir Inter ile anılan Felipe Melo hakkında konuşmaması dikkat çekti.

Serie A ekiplerinden Inter'de teknik direktör Roberto Mancini, yaptığı basın toplantısında transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcının adı bir süredir Inter ile anılan Felipe Melo hakkında konuşmaması dikkat çekti.Roberto Mancini, sorulan sorular üzerine gündemdeki Thiago Motta, Dybala ve Yaya Toure konusunda açıklamalar yaparken, ''Toure birçok takımın isteyeceği çok kaliteli bir oyuncu. Ancak kendisiyle bir görüşmem olmadı. Hangi kulübe gideceğini bilmiyorum. Dybala?.. Dybala da herkesin takımında görmek isteyeceği çok önemli bir golcü. Thiago Motta Inter tarihinde önemli bir yere sahip ancak kendisi PSG'nin oyuncusu'' ifadelerini kullandı.


Bayern Münih'ten kiralık olarak Inter'de forma giyen Xherdan Shaqiri hakkında da konuşan başarılı teknik adam, ''Shaqiri çok iyi başladı ancak en iyi duruma gelebilmesi için fiziksel olarak zamana ihtiyacı var'' şeklinde konuştu.Son günlerde İtalyan basınının Melo iddialarını gündeme taşımasına rağmen Mancini'ye bu konuda soru sorulmaması ve Roberto Mancini'nin diğer tüm isimler hakkında açıklama Melo'dan söz etmemesi basın toplantısının en dikkat çeken noktalarından biri oldu.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...