Mancini: 'Fenerbahçe liderliği hak etti'

Mancini: 'Fenerbahçe liderliği hak etti'

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 'Zor bir maç olacak. Sonuçta zirveyi hak etmiş bir rakiple oynayacağız' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe derbisi öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı. İtalyan teknik adam, amaçlarının kesinlikle galibiyet olduğunu belirterek, "Lider bir takımla oynayacağız. Kolay olmayacak. Gerçekçi olmak gerekirse Fenerbahçe orada olmayı hak eden bir takım. Onlara karşı iyi mücadele etmeliyiz" ifadelerini kullandı. Mancini, "Kazanmak istiyoruz ama sadece derbi olduğu için değil. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılabilmek adına önemli bir mücadele. Bu hafta içinde iyi çalıştığımıza inanıyorum. Ekstra bir motivasyona zaten gerek yok. Tüm futbolcular Fenerbahçe derbisinin ne kadar önemli olduğunu biliyor" dedi. Sarı-kırmızılıların çalıştırıcısı, Galatasaray taraftarından da 90 dakika boyunca destek beklediklerini sözlerine ekledi.

'Tuzağa düşmeyin'
Galatasaray cephesinde Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolculara provokasyon uyarısı yapıldı. Sarı-kırmızılılar, Alper Potuk'un geçtiğimiz günlerde "Arena'da G.Saray'ı yenersek saha ortasında saçımızı keseceğiz" açıklamasının ardından harekete geçti. Antrenör Tugay Kerimoğlu, geçmiş yıllardaki olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinin CD'lerini Teknik Direktör Roberto Mancini'ye izletti. İtalyan teknik adam bu nedenle antrenman öncesi oyuncularıyla toplantı yaparak, "Hiçbir tahrike kapılmamalısınız. Sadece galibiyete odaklanıp futbolumuzu oynamalıyız. Tuzağa düşmeyin" uyarısında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...