Mancini çıldırdı, Florya karıştı

Mancini çıldırdı, Florya karıştı

SPOR Haberleri

İtalya'ya giden Wesley Sneijder yönetimle, teknik direktör Roberto Mancini arasında soğuk rüzgarlar estirdi.

Kasımpaşa'nın Sneijder'in kadroda olmadığını öğrenmesini istemeyen ve iç saha maçlarında kamp kadrosunu resmi siteden açıklamayan İtalyan hoca, haber medyaya sızıp, yönetim "Mancini'den izin alıp gitti" açıklamasını yapınca, küplere bindi. Kasımpaşa maçının ardından Mancini, "Sneijder izin aldı ama nereye gitti bilmiyorum" diyerek durumdan duyduğu rahatsızlığı belli ederken, Başkan Aysal'ın Florya'yı teslim ettiği Lutfi Arıboğan'ın "Sneijder Mancini'nin doktoruna gitti" demeciyle işler iyice karıştı.
SABRİ'NİN KAPTANLIĞI TARTIŞILIYOR
Galatasaray'da "Frikikleri kim atacak?" tartışmasına "Sabri'nin kaptanlığı takım içinde kabul görüyor mu?" tartışması da eklendi. Kasımpaşa maçında onbirde sahaya çıkan tecrübeli oyuncunun, rakiple tartışan Melo'yu sakinleştirmek için araya girdiği anda Brezilyalı yıldızın el-kol hareketlerine maruz kalması, sarı-kırmızılı camiada otorite eksikliği olarak yorumlandı. İki sezondur yedek olan Sabri'nin, Selçuk İnan varken sahaya kaptan çıkmasının bu problemi ateşlediği de iddia edildi.(sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...