Mancini 'Arda Turan hemen dönsün' dedi ama...

Mancini 'Arda Turan hemen dönsün' dedi ama...

SPOR Haberleri

Mancini'nin "Yeri Galatasaray, hemen dönsün" dediği Arda Turan'ın maliyeti dudak uçuklatıyor...

Galatasaray 'da teknik direktör Roberto Mancini'nin açıklamaları sonrası yeniden Arda Turan heyacanı yaşanıyor. Ancak bu transfer bir rüya gibi. İtalyan teknik adam, "Arda'nın yeri Galatasaray, hemen dönsün" derken bu işin maliyete bağlı olduğunu da belirtmişti. Peki maliyet ne?

Milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ve diğer menajerlerle görüşüp Arda transferinin maliyetini çıkardı.

KULÜBÜNE 41 MİLYON, ARDA'YA 10 MİLYON EURO

- Atletico Madrid'den Arda'yı almak için '41 milyon euroya serbest kalır' maddesi kullanılabilir. Yıldız oyuncu da yıllık 2.5 milyon eurodan 4 sezonluğuna 10 milyon euro ister. Yani maliyet maksimum 51 milyon euro.

- Arsenal, Manchester United ve Liverpool gibi dev kulüplerin, Arda Turan'ı transfer etmek istemesi pazarlıkta önemli koz.

- Atletico ile pazarlık yapsanız bile 25 milyon eurodan aşağı inmez. Yani Arda'yı almanın bedeli 35 ile 51 milyon euro arasında.

- Arda'nın transferinden 12 milyon euro kazanan Galatasaray'ın, bu transferi uygun şartlarda gerçekleştirmesi imkansız gibi. (Kaynak : AKŞAM)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...