Manchester United'ta yeni hedef Moura

Manchester United'ta yeni hedef Moura
SPOR Haberleri

Premier Lig'de fırtına gibi esmeye başlayan Manchester United, gözünü Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Lucas Moura'ya dikti.

Premier Lig'de fırtına gibi esmeye başlayan Manchester United, gözünü Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Lucas Moura'ya dikti.Hollandalı menajer Louis Van Gaal'in gelecek sezonki kadro yapısı içinde görmeyi istediği Lucas Moura için yönetime rapor sunduğu ve İngiliz ekibinin 38 milyon euroluk bir teklife hazırlandığı kaydedildi.Paris Saint Germain ile 2017 yılına kadar anlaşması bulunan Lucas Moura'nın da Fransız ekibinden kazandığı ücreti düşük bulması sebebiyle ayrılmak istediği belirtildi. Kulüp yönetiminden yeni bir sözleşme talep eden ve yıllık 5,8 milyon euro talep eden Lucas Moura'ya yönetimin cevabı 3,80 milyon euro oldu.Fransız basını tüm bu gelişmelerin ardından 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Manchester United'a gitmeye oldukça sıcak baktığının altı çizildi.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...