Manchester United'ın engellenemez düşüşü

Manchester United'ın engellenemez düşüşü

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'n 14. hafta mücadelesinde Kırmızı Şeytanlar, konuk ettiği Everton'a son anlarda yediği golle 1-0 mağlup oldu.

İngiltere Premier Ligi 14. hafta mücadelesinde Manchester United ile Everton karşılaştı. Old Trafford'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, 86. dakikada Bryan Oviedo'nun golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi. İkinci yarının ilk dakikaları da gol getirmezken maçın son bölümünde oyunun kontrolünü eline geçiren Everton, 86. dakikada Bryan Oviedo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Geri kalan dakikalarda Kırmızı Şeytanlar'ın beraberlik golü arayışları sonuç vermeyince Everton, güçlü rakibi karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Everton puanını 27'ye yükseltirken, Manchester United 22 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...