Manchester United'da Rooney 6 ay sonra gol attı

Manchester United'da Rooney 6 ay sonra gol attı

SPOR Haberleri

Manchester United, Premiere Lig'in 4. haftasında Cryistal Palace'ı konuk etti. Mücadeleyi Şeytanlar, Van Persie ve Rooney'nin golleriyle 2-0 kazandı.

Manchester United, Premiere Lig'in 4. haftasında Cryistal Palace'ı konuk etti. Mücadeleyi Şeytanlar, Van Persie ve Rooney'nin golleriyle 2-0 kazandı. Old Trafford'da oynanan mücadelenin 90 dakikasında topa hakim olan taraf Manchester United, ilk yarının son dakikasında Van Persie'nin attığı penaltı ile 1-0'ı yakaladı. Soyunma odasına bu skorla giden kırmızı şeytanlar, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Karşılaşmanın 81. dakikasında Wayne Rooney'nin müthiş frikik golüyle 2-0'ı yakalayan Manchester United, karşılaşmayı da 2-0 kazanmayı başardı. Rooney ise 6 ay sonra golle tanışmış oldu. nbsp;Bu sonucun ardından Manchester United puanını 7'ye yükseltirken, C.Palace 3 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...