Manchester United'a bir darbe de Tottenham'dan

Manchester United'a bir darbe de Tottenham'dan

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig 20. hafta maçında Tottenham, Manchester United'i 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Tottenham 37 puana yükselirken ManU 34 puanda kaldı

İngiltere Premier Ligi 20. haftasında Tottenham 'ı ağırlayan Manchester United, son dakikalara kadar büyük heyecanın yaşandığı maçta sahadan 2-1 yenilgiyle ayrıldı. Tottenham'ın yıldızı Adebayor'un 34. dakikada attığı golle 1-0 geriye düşen Manchester United, ilk yarıyı bu skorla geride tamamladı. Konuk ekip Tottenham, 66. dakikada Eriksen'in attığı golle güçlü rakibi karşısında skoru 2-0'a getirirken Manchester United'da büyük bir şok yaşanıyordu. Ancak ikinci golün etkisini çabuk atlatan Kırmızı Şeytanlar, 67. dakikada Welbeck ile yanıt verince skor 2-1'e geldi. Kalan dakikalarda beraberlik için defalarca Tottenham kalesine giden MANU, kaleci Lloris'i bir türlü geçmeyi başaramayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bu sonucun ardından Tottenham 37 puana yükselirken Manchester United 34 puanda kaldı. Kırmızı Şeytanlar bir sonraki maçında Swansea City ile karşılaşacak. Tottenham ise ligde Crystal Palace'ı ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...