Manchester United son dakikada tekledi

Manchester United son dakikada tekledi

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu Manchester United, David Moyes ile istikrarsız çizgisini Southampton karşısında da sürdürdü.

İngiltere Premier Ligi'nin 8. hafta mücadelesinde Manchester United ile Southampton karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Mücadelede Manchester United, 26. dakikada Van Persie'nin golüyle öne geçti ve ilk yarı 1-0'lık ManU üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda son dakikalara girilirken Old Trafford soğuk duşu yaşadı. 89. dakikada Dejan Lovren attığı golle maça eşitliği getirdi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Manchester United, istikrarsız çizgisini sürdürürken 8. maçında 2. beraberliğini aldı ve puanını 11'e yükseltti. Southampton ise puanını 15'e çıkararak zirve takibini sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...