Manchester United, Real'in genç yıldızını istiyor!

Manchester United, Real'in genç yıldızını istiyor!

SPOR Haberleri

Manchester United'ın Real Madrid'in genç yıldızlarından Alvaro Morata'ya takip olduğu ve yeni sezonda kadrosuna katacağı iddia edildi.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın Real Madrid'in genç yıldızlarından Alvaro Morata'ya takip olduğu ve yeni sezonda kadrosuna katacağı iddia edildi. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Manchester United menajeri David Moyes'un kadrosunda ısrarla görmek istediği Alvaro Morata için yönetime raporunu sundu. Genç yıldızın da bu teklife oldukça sıcak baktığı ve İngiltere'ye gitmek istediği kaydedildi. Sezon başında özellikle Arsenal ve Tottenham'ın kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği Morata'nın, Real Madrid'de kalarak forma şansı bulmak istediği için bu teklifleri reddettiği vurgulandı. Bu sezon toplamda 21 maçta forma giyse de sadece 3 maça ilk 11'de başlayan 21 yaşındaki genç forvetin daha fazla yedek kalmak istemediği ve gelecek sezon forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediğinin altı çizildi.
Oyuncunun gelecek sezon sonunda Real Madrid ile olan sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı Madrid yönetiminin eli kolu bağlı durumda. Tüm bu şartlar da Manchester United'ın elini güçlendiriyor. İspanyollar Manchester United'ın Morata için 30 milyon euroluk bir teklif yapacağını iddia edrken Arsenal'in de oyuncuya olan ilgisinin devam ettiği de ayrıca belirtiliyor. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...