Manchester City'nin bu yaz 3. transferi Jeremy Doku oldu, bonservisine 60 milyon euro ödendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Manchester City'nin bu yaz 3. transferi Jeremy Doku oldu, bonservisine 60 milyon euro ödendi

SPOR Haberleri

Manchester City'den 60 milyon euroluk kanat transferi... Belçika futbolunun yükselen değeri Jeremy Doku, Premier League şampiyonuna 5 yıllık imza attı. 21 yaşındaki futbolcu için Rennes kulübüne 60 milyon euro bonservis ödendi.

Premier League şampiyonu Manchester City, Belçikalı kanat oyuncusu Jeremy Doku'yu renklerine bağladı. İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, Fransa'nın Rennes takımında forma giyen 21 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Manchester City yeni transferi Doku için 60 milyon euro bonservis ödeyecek.

Rennes ile tüm kulvarlarda 91 maça çıkan Doku, 12 kez gol sevinci yaşadı. Rennes kulübü henüz 18 yaşındayken Doku için Belçika devi Anderlecht'e 26 milyon euro bonservis ödemişti.

GUARDİOLA'NIN BU YAZ 3. TRANSFERİ

Dün Portekizli yıldız Bernardo Silva ile 2026'ya kadar sözleşme uzatan, bugün de İspanyol stoper Aymeric Laporte'yi 25 milyon euroya Suudi Arabistan'a satan Manchester ekibi, daha önce Hırvat futbolcular Mateo Kovacic ve Josko Gvardiol'u kadrosuna katmıştı.

https://twitter.com/ManCity/status/1694758086223819197

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...