Manchester City'den Tottenham'a yardım düzine

Manchester City'den Tottenham'a yardım düzine

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'nin iki zirve takımılarıdnan Manchester City Tottenham'a yarım düzine gol attı.

İngiltere Premier Ligi'nin 12'inci haftasında Manchester City ile Tottenham karşı karşıya geldi. Etihad'da oynanan maçı ev sahibi Manchester City 6-0 kazandı. Hakemin ilk düdüğünün ardından sadece 13 saniye geçmişti ki Jesus Navas gol perdesini muhteşem bir şekilde açtı. 34'te Brezilyalı Sandro kendi kalesine attı. 41'de Sergio Agüero devre skorunu belirledi. 50'de Yaya Toure, 55'de Alvaro Negredo skoru 5'e tamamladı. Gol perdesini ilk saniyelerde açan Navas, son saniyelerde de kapadı ve skoru tayin etti. Bu galibiyetin ardından Manchester City puanını 22'ye yükseltirken, Tottenham 20 puanda kaldı. Manchester City gelecek hafta sahasında Swansea ile, Tottenham ise evinde Manchester United ile karşılaşacak.
MANCHESTER CITY TOPU İYİ KULLANDI
Skorbordun aksine topla daha fazla oynayan, daha çok şut atan, daha çok korner kullanan ekip Tottenham oldu. Ancak, Manchester City yakaladığı pozisyonların tamamını değerlendirerek 48 bin seyircisi önünde muhteşem bir zafere imza attı. Tottenham ise özellikle ilk yarım saatte Erik Lamela ve Jan Vertonghen ile çok önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Bunların bedeli de ilk 34 dakikada Manchester City'nin 3-0 üstünlüğü olarak yansıdı. Tottenham'da ayrıca Erik Lamela, Lewis Holtby ve Paulinho gibi performansları takım açısından kritik olan yıldızların kötü performansları da ezici mağlubiyette etkin oldu.(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...