'Malouda olduğunu göstermelisin'

'Malouda olduğunu göstermelisin'

SPOR Haberleri

İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisiyle görüşen Fransız oyuncuya, "Çalışmalarına kaldığın yerden devam et. Seninle ilgili en iyi kararı hocan verecektir" dedi.

Ailevi problemlerini öne sürerek gittiği Fransa'dan önceki gün dönen Florent Malouda, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi. Tesislerde öğle saatlerinde gerçekleşen görüşmede Fransız futbolcunun Hacıosmanoğlu'na, "Fransa'ya gittiğimde oradaki arkadaşlarınız benimle ilgilendi. Başım her sıkıştığında yanımdaydılar, beni orada da yalnız bırakmadınız. Problemlerimin tamamını çözdüm. Ben buraya para için gelmedim. Trabzonspor'dan kazandığım paradan daha fazlasını başka kulüplerden de kazanabilirdim. Ben sizin projeniz için geldim ve bu projenin içinde olmak istiyorum" dediği ifade edildi. Başkan Hacıosmanoğlu'nun da Malouda'ya, "Biz bu anlayışı, dostane ilgiyi tüm futbolcu arkadaşlarımıza gösteririz, yeter ki hepsinin sorunu çözülsün, bizlere dürüst olsunlar. Madem öyle, çık takım arkadaşlarına ve hocana Malouda olduğunu göster. Çalışmalarına kaldığın yerden devam et. Seninle ilgili en iyi kararı hocan verecektir" dediği belirtildi. nbsp;
Zokora "Ayrılmak istiyorum"
Trabzonspor'da Colman ve Zokora krizi giderek büyüyor. Önceki gün Trabzon'a gelerek duruma el koyan Başkan Hacıosmanoğlu, Hami Mandıralı'nın kadro dışı bıraktığı iki oyuncuyla da bir görüşme yaptı. Hacıosmanoğlu'nun Mandıralı'dan Colman ve Zokora'yı antrenmanlara almasını söylediği ancak genç teknik adamın başkana, "Antrenmana katılsalar bile sezon sonuna kadar kadroya giremezler. Gitsinler takımı temsilen kaptan Onur'dan özür dilesinler. Bu şart yerine getirilirse antrenmanlara katılabilirler" dediği öğrenildi. Zokora'nın, "Sezon sonunda gitmek istiyorum" dediği, yönetimin de bu teklife sıcak baktığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...