Malouda belirsizliği

Malouda belirsizliği

SPOR Haberleri

Trabzonspor'dan ayrılıp ayrılmama konusunda çelişkiye düşen Fransız yıldız, yönetimle son bir görüşme daha yapacak

Sezon bitmeden Trabzon'dan ayrılan Florent Malouda'nın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Geçen sezon takım içinde sıkıntılar yaşayan Fransız yıldız, Hami Mandıralı'dan da forma alamayınca Trabzon'u terk etmişti. Lig bitmeden şehirden ayrılan Malouda, "Takımdan ayrılmak istiyorum. Geleceğe dönük alacaklarımdan da vazgeçtim" demişti ancak gerçeğin böyle olmadığı ileri sürüldü. nbsp;
Malouda'nın geçmişteki alacaklarını bırakmak istemediği ve önümüzdeki günlerde yönetimle son bir görüşme daha yapacağı bildirildi. Malouda'nın takımın başına getirilmesi düşünülen Vahid Halilhodzic ismi sebebiyle çelişkiye düştüğü, ayrılıp ayrılmama konusunda henüz karar veremediği ifade edildi. Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon Orduspor'da başarılı bir sezon geçiren Anıl Taşdemir'le prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü. Görüşmeleri doğrulayan Ordusporlu yöneticiler, transferin bir-iki gün içerisinde netlik kazanacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...