Malatyaspor - Fenebahçe maçına Acun ve Sergen Yalçın damga vurdu!

Düzenleyen:
Malatyaspor - Fenebahçe maçına Acun ve Sergen Yalçın damga vurdu!

SPOR Haberleri

Koyu Fenerbahçeli kimliği ile tanınan Acun Ilıcalı, takımının BtcTurk Yeni Malatyaspor ile berabere kaldığı karşılaşmayı rakip takımın hocası Sergen Yalçın ile birlikte izledi.

Süper Lig'de gözler bu akşam Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe mücadelesindeydi. Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'un haftayı 3 puanla kapattığı haftada Fenerbahçe zorlu Yeni Malatya deplasmanına çıktı. Sarı-Lacivertli takım, Emre Belözoğlu ile bir de penaltı kaçırdığı maçtan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

ACUN, SERGEN'LE BERABER İZLEDİ
Büyük bir çekişmeye dahne olan karşılaşma sırasında tribünlerdeki bir görüntü dikkat çekti. Fenebahçeli kimliği ile tanınan Acun Ilıcalı, karşılaşma esnasında maçı tribünden takip eden rakip takımın hocası Sergen Yalçın'ın yanında görüntülendi. Fotoğraf karesinde ikilinin karşılaşmayı heyecanla takip ettiği görülüyor.

YETENEK SİZSİNİZ'DE JÜRİ ÜYELİĞİ YAPMIŞTI
Sergen Yalçın, bir dönem Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Yetenek Sizsiniz" isimli yarışmada jüri üyeliği yapmıştı.
Malatyaspor - Fenebahçe maçına Acun ve Sergen Yalçın damga vurdu!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...