Maicon: Paranın hakkını vereceğim

Düzenleyen:
Maicon: Paranın hakkını vereceğim

SPOR Haberleri

Maicon, “Bana ödenen bir para var. Bu Galatasaray’ın bana güvendiğini gösterir. Yüzde yüzümü vererek bana yapılan yatırıma cevap vereceğim”

BURHAN CAN TERZİ - Galatasaray’ın, Sao Paulo’dan renklerine bağladığı stoper Maicon, Slovakya kampının ikinci gününde medyanın karşısına çıktı. Toplantıya “Tekrar Avrupa’ya dönme ve Galatasaray gibi bir camiaya katılma fırsatı yakaladığım için mutluyum. Havaalanında inanılmaz bir karşılama oldu. Bütün kulübün sıcak karşılaması beni çok etkiledi. Galatasaray’da bulunmaktan mutluyum, şimdi bunların cevabını vermek için ter dökmeye devam edeceğim” sözleriyle başlayan Brezilyalı savunma oyuncusu, “Bana ödenen bir para var. Bu Galatasaray’ın bana güvendiğini gösterir. Ben de bunu boşa çıkarmamak adına yüzde yüzümü vererek bana yapılan yatırıma cevap vereceğim” ifadelerini kullandı. Transferi hakkında konuşan 28 yaşındaki futbolcu, “3 veya 4 hafta önce menajerim aracılığıyla teklif geldi. Benim için teklifi ilk duyduğumda bu iş bitmişti” dedi. 

Sıkıntıları çözeceğiz
“Kulübü mutlu edebilmek için her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” sözlerini kullanan Maicon, “Takım içindeki ambiyans çok olumlu. İlk günden bugüne takım arkadaşım ve hocalarımın yaklaşımları, beni çabuk kabullenmeleri bana ekstra güven verdi. Adaptasyon sürecini böylece en kısa sürede aşacağımı düşünüyorum. Sao Paulo’da 4’lü defans oynuyorduk ama son maçlarda 3’lü defansla sahadaydık. Hocamızın istediği sisteme kolayca adapte olacağımı düşünüyorum. Buraya geliş amacım takımıma maksimum yardımı verebilmek. Bu tek başıma yapabileceğim bir şey değil. Takım arkadaşlarımla birlikte geçen sezonki sıkıntıları çözmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. 

Top hakimiyetim iyi
Melo, Taffarel, Jardel gibi G.Saray tarihinde önemli yer edinmek istediğini ifade eden Maicon, kendi oyun tarzını ise şu sözlerle açıkladı: “Teknik olarak topa hakimiyetimin iyi olduğu söylenebilir. Galatasaray’da oynuyorsanız agresif bir stoper olmanız ve teknik olarak iyi olmanız gerekir. Herkes benden mücadele, savaşçı bir ruh ve iyi bir oyun bekleyebilir.”

YENİ ASLAN GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR 
Igor Tudor yönetiminde yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan ve yeni transferleriyle büyük sükse yapan Galatasaray, ilk hazırlık maçına bugün çıkacak. Sarı-kırmızılılar, saat 20.30’da Macaristan ekiplerinden Gyirmot ile karşılaşacak. 

İLK EMİRATES’TE GÖRDÜM 
Galatasaray’da 3 numaralı formayı giyecek olan Maicon, sarı-kırmızılı kulübe ilgisinin daha önceden olduğunu belirterek, “Emirates Kupası’nda Porto’da iken karşı karşıya oynamıştık. Orada bile Galatasaray’ın ne kadar büyük bir camia, ne kadar büyük bir taraftarının olduğunu anladım. Teklif geldiğinde zaten benim açımdan bir sorun kalmamıştı” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...