Mahmut Uslu'ya saldıran bakın kim çıktı!

Mahmut Uslu'ya saldıran bakın kim çıktı!

SPOR Haberleri

TKBL Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe karşılaşmasında kendilerine ayrılan bölümde maçı takip eden Mahmut Uslu'ya yumruk atan kişinin kimliği belirlendi.

TKBL Play-Off final serisi Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçında Genel Sekreter Mahmut Uslu'ya yumruğu atan ismin, önceki seçimlerde Galatasaray'da Yiğit Şardan'ın başkan adaylığında yönetim kurulu aday listesinde yer alan Jerfi Tarık Fıratlı olduğu öğrenildi.Jerfi Tarık Fıratlı kimdir?Jerfi Tarık Fıratlı'nın dedesi Jerfi Fıratlı ise Türk spor tarihinin en önemli atlet ve spor yöneticilerinden biriydi. Jerfi Fıratlı (1919-2011) spor yaşantısında Türkiye'nin en önemli yüksek atlayıcılarından birisiydi. Tam 7 kez Türkiye şampiyonu oldu. 1956 ve 1973 arasında aralıklı olarak 16 yıl Türkiye Atletizm Federasyonu başkanlığı yaptı. Turgut Atakol'un vefatı nedeniyle 1988-1989 arasında geçici olarak Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi'nde (TMOK) başkanlık yaptı. Jerfi Fıratlı Galatasaray yönetiminde de görev almıştı.
(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...