Mahmut Uslu'dan çarpıcı açıklamalar

Mahmut Uslu'dan çarpıcı açıklamalar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, sarı lacivertli takımın gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, sarı lacivertli takımın Antalya'da hazırlıklarını sürdürdüğü devre arası kampında önemli açıklamalarda bulundu.Önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacağı açıklanan yeni yabancı statüsü hakkında konuşan Mahmut Uslu, "Yabancı kuralı ile ilgili açıklamalar yapacağız. Tek bir yabancı hakkında değil genel olarak bir açıklama yapacağız. Şu an bunun için genel olarak bir hazırlık yapıyoruz. İlerleyen haftalarda değerlendirmelerde bulunacağız" dedi.Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile ilgili olarak gündeme getirdi "kurucu" iddiasına da cevap veren Mahmut Uslu, "Bizim kurucularımızın kim olduğu bellidir. Tüzüğün ikinci maddesinde yazılıdır zaten. Bizim kurucularımı Saint Josephlidir. Galatasaraylı değillerdir. Ama demekki Aziz Yıldırım 100 yıl sonrasını görmüş ve "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" demiş. O arkadaşlar da önce Galatasaraylıymış ve daha sonra Fenerbahçeli olarak kurmuşlar demekki. Hatta size şunu da söyliyim, dün Alanyaspor'da yer alan Galatasaraylı bir yönetici, Fenerbahçeli olacağını ve normal değil kongre üyesi olacağını beyan etti" ifadelerini kullandı.Duygun Yarsuvat'ın kendi kulübü ile ilgilenmesi gerektiğini belirten Uslu, "Duygun Yarsuvat'ın yaşına başına hürmet ediyoruz, cevap vermiyoruz. Kendi problemleriyle ilgilensin. Bence kendi kulübü ile ilgilense ve kendi kulübü ile ilgili açıklamalar yapsa daha yararlı olur. Cavcav'laşmasa daha iyi olur" şekinde sert ifadeler kullandı.


FORVET TRANSFERİ İÇİN KRİTİK!
Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ın daha önce açıkladığı söz konusu forvet transfer hakkında da değerlendirmelerde bulunan Mahmut Uslu, "Evet, forvet transfer için çalışmalarımız sürüyor ancak kesin diye bir şey yok. Kiralık olarak almayı düşünüyoruz. Elimizde 8 yabancı var. Bunların hepsini düşününce bir hayli sıkıntılı gözüküyor. Hali hazırda zaten çok iyi bir takımımız var. İnşallah yine şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.


OZAN TUFAN AÇIKLAMASI
"Bu soru değil. Bu bildiğin tuzak. Bir tane bile değil 6 tane falan tuzak var ama bizde İsmail Kartal var. Biz şampiyon olacağız. Ozan Tufan için kulübü 10 milyon avro istedi biz de kendilerini bizim verebileceğimiz rakamın 4 milyon avro olduğunu söyledik. Kulüpler kendi oyuncularına istedikleri değeri biçebilirler. 15 milyon avro da isteyebilirler ama bize 10 milyon avro denince 'Baba dedim, 10 milyon avro bizim için çok dedim' Sonra o konu kapandı ancak şimdi yeniden 5 - 5.5 milyon avrolara çıktı fiyatlar. Ama bize 4.2 ve 4.5 gibi bir rakamlar verilse oturur başkanımız ile konuşuruz."


ERKAN ZENGİN, EMRE VE EMENIKE...
"Erkan Zengin gider kendi problemini hallederse bizim herhangi bir şeyimiz yok. Erkan Zengin'in 'Beni zorla bir yere yollayamazlar'dediğini kendi kulağım ile duydum. Ama sonra fikrini değiştirirse onu bilemem. Emre ve Emenike'nin sezon sonunda takımdan ayrılması söz konusu değil. Dört oyuncunun yanlızca sözleşmesi bitiyor. Emre'nin kontratı bitiyor. Kendisi bizim kaptanımız ve en değerli oyuncularımızdan bir tanesi. Sezon sonu gelince oturur değerlendiririz. Emenike'nin ise kontratını zaten devam ediyor.
SPORX
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...