Mahmut Uslu net konuştu: 'Hükümetin yanındayız'

Mahmut Uslu net konuştu: 'Hükümetin yanındayız'

SPOR Haberleri

'Sayın Başbakan, 'bu savcılarla ilgili her şeyi çöpe at' diyerek bizimle aynı düşünüyor. Bundan dolayı adil yargılama istiyoruz.'

TFF'ye savaş ilan eden Fenerbahçe Yönetimi, dün düzenlediği basın toplantısıyla ateş gücünü arttırdı. Yöneticilerden Mahmut Uslu, Tolga Deniz Aytöre ve Şekip Mosturoğlu'nun katıldığı toplantıda gündemi sarsacak açıklamalar yapıldı. Uslu, "Yeniden yargılama konusunda Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da bizimle aynı düşünüyor. Başbakan, 'Bu savcılarla ilgili her şeyi çöpe at' diyor. Biz bundan dolayı adil yargılama istiyoruz ve bunu her fırsatta dile getiriyoruz. Hükümetin yanındayız" diye konuştu. Uslu, "Başkan da demişti, evet gerekirse yarıştan çıkarız. Kulübün tüzüğüne nbsp;'takımı ligden çekme' yetkisi verecek maddeyi ekleteceğiz. 30 Mart'tan sonra her şey olabilir. Kimse kusura bakmasın her şeyi yaparız. 3 Temmuz olmuş, 3 yıldır aynı şeyler. Bir kulübün yönetimiyle başkanıyla bu kadar uğraşılmaz. Artık yeter" açıklamasında bulundu.Aytöre: Bıçak kemiği deldi
Fenerbahçe'nin aleyhine yapılan hakem hatalarının barkovizyon gösterimiyle başlayan toplantıda Tolga Deniz Aytöre, adalet vurgusunda bulundu. Aytöre "Adil yargılanma hakkından tutun, şu sıralarda da adil yarışma konusunda mağdur olmamak için mücadele veriyoruz. Ligin kalan bölümünde avantaj sağlamak, hakemleri görevden aldırmak gibi şeylerin peşinde değiliz. Peşinde olduğumuz şey adalet" dedi. Hakem hatalarına dikkat çeken Aytöre, "Hakemler hata yapabilir ama hata yapanların ödüllendirilmesinden rahatsızız" derken, "Bıçağın kemiğe dayandığı değil, delip geçtiği gündür" ifadesini kullandı.
Mosturoğlu: Kurallar değişemez
Şekip Mosturoğlu'nun dikkat çektiği konu ise kural değişiklikleri oldu. "Lig yarışmasında FIFA'nın belirlediği kurallar vardır" diyen Mosturoğlu, "Federasyonun yarışmanın başında çıkarttığı talimatlar oyunun bir parçasıdır. Ligin başlamasından itibaren bu kurallarda değişiklik yapılmaz. Yarış başladıktan sonra federasyon kuralı değiştirirse, avantaj oluşturursa bu lige müdahale olur" dedi. Aziz Yıldırım'ın aldığı cezayla ilgili itirazının son gün saat 16:08'de Tahkim Kuruluna ulaştırıldığını belirten Mosturoğlu, "Bizim böyle bir savunma göndereceğimizi herkes biliyor ama Tahkim Kurulu toplantıyı 16'da bitiriyor. Nedeni Kurul başkanının o gün halı saha maçının olması" açıklamasını yaptı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...