Madrid derbisi öncesi nefesler tutuldu

/ Kaynak: CHA
Madrid derbisi öncesi nefesler tutuldu

SPOR Haberleri  / CHA

İspanya'da La Liga'nın 7. haftasında Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak Real Madrid-Atletico Madrid derbisi öncesi nefesler tutuldu.

İspanya'da La Liga'nın 7. haftasında Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak Real Madrid-Atletico Madrid derbisi öncesi nefesler tutuldu. Real Madrid - Atletico Madrid maçını bu akşam 23.00'ten itibaren NTV Spor Smart'tan canlı olarak izlenebilecek. nbsp;Son haftaların formda ismi Arda Turan ve takım arkadaşları, Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale gibi yıldızlar topluluğuna karşı mücadele edecek. TSİ 23.00'da başlayacak maç öncesi taraflar temkinli mesajlar verdi. nbsp;Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, rakibe övgüler yağdırarak, "Atletico agresif bir takım ve teknik direktörleri Diego Simeone'nin oyunculuk karakterlerine sahip." ifadelerini kullandı. nbsp;"Real Madrid bizden daha iyi" diyen Arjantinli teknik adam Simeone de, "Real'in çok iyi kadrosu var ve kazanmak için yüzde 110 oynamak gerekiyor." şeklinde konuştu. nbsp;Ligde altıda altı yapan Atletico Madrid, 18 puanlı Barcelona ile liderliği paylaşıyor. 16 puanla üçüncü sırada bulunan Real Madrid ise 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Çarşamba günü Elche'ye karşısında Real Madrid'in son dakikada kazandığı penaltı, polemiğe neden olmuştu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...