Maçta olay çıktı Wenger, Mourinho'ya daldı

Maçta olay çıktı Wenger, Mourinho'ya daldı

SPOR Haberleri

Mourinho ile Wenger arasında gerilimli anlar yaşandı. Wenger, eliyle Mourinho'yu göğsünden iterken, Portekizli düşme tehlikesi geçirdi.

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçında Chelsea, evinde Devler Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Arsenal'i 2-0 mağlup ederek zirvedeki yerini sağlama aldı. Stamford Bridge'de oynanan mücadele Mavilerin gollerini, 27'de penaltıdan Hazard ve 78'de Diego Costa kaydetti. Sert geçen ilk yarıda teknik adamlar Mourinho ile Wenger arasında gerilimli anlar yaşandı. Wenger, eliyle Mourinho'yu göğsünden iterken, Portekizli düşme tehlikesi geçirdi. Günün diğer önemli maçında ise Manchester United, lige kendisi gibi iyi bir başlangıç yapamayan Everton'ı yeni transferleri Di Maria ve Falcao'nun golleriyle 2-1 yendi. G.Saray'ın Avrupa'daki bir diğer rakibi Anderlecht ise evinde Genk'le 0-0 berabere kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...