Maçta kafasına tekme attı, işte o görüntüler!

Maçta kafasına tekme attı, işte o görüntüler!

SPOR Haberleri

CONCACAF Şampiyonlar liginde Herediano ile Club America arasındaki mücadelede bir poziyon sırasında rakip oyuncu yerdeki futbolcunun kafasına tekme attı.

ONCACAF Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde Herediano ile Club America arasında oynanan mücadelede izlerken insanın kanını donduran bir faul pozisyonu yaşandı.Herediano forması giyen forvet oyuncusu Cristhian Lagos, maçın 24. dakikasında yaşanan bir pozisyon esnasında rakibi Michael Arroyo'nun sert müdahalesi ile yerde kaldı. Tam bu sırada topu uzaklaştırmak ve tehlikeyi önlemek isteyen Club America'nın savunma oyuncusu Paolo Goltz, bütün gücüyle meşin yuvarlak yerine Cristhian Lagos'un kafasına vurdu.


Paolo Goltz'un kafasına vurduğu anda direkt olarak baygınlık geçiren Cristhian Lagos, yapılan müdahalelerin ardından kendisine geldi ve müsabakaya devam etti ancak yaşadığı sakatlığın etkisi yine de tam olarak geçmedi.Müsabakanın 78. dakikasına kadar sahada olan ve daha sonra yerini Argentine Jonathan'ya bırakan Cristhian Lagos, maçtan sonra soyunma odasında bir kez daha baygınlık geçirdi. Cristhian Lagos'un durumunun ciddiyetinden endişelenen takım arkadaşları ve kulüp yetkilileri, Kosta Rikalı oyuncuyu hastaneye kaldırdı.


Geceyi hastanede müşahede altında geçiren Cristhian Lagos'un beyninde herhangi bir hasar oluşup oluşmadığı yönünde yapılan testlerin ardından yalnızca burnunun kırıldığı tespit edildi ve tedavisi yapıldı.İlerleye saatlerde açıklama Cristhian Lagos'un son durumu hakkında açıklama yapan Herediano Kulüp Doktoru Alvaro Mora, 30 yaşındaki oyuncunun yalnızca burnunda kırık olduğunu ve gerekli kontrol ve tedavilerin tamamlanmasının ardından taburcu edileceğini doğruladı.


Söz konusu pozisyonda Paolo Goltz'un hareketini "kasti" olarak değerlendirmeyen maçın hakemi, 29 yaşındaki oyuncuya herhangi bir kart göstermezken; ilk faulü yapan Michael Arroyo'yu ise kırmızı kart ile oyundan attı.Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf ise 3-0'lık skor ile Herediano oldu. Herediano ve Club America arasındaki rövanş mücadelesi 8 Nisan tarihinde Azteca Stadı'nda oynanacak.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...