Maçın ortasında sahaya inip Ronaldo ile kucaklaşan taraftara ceza

Maçın ortasında sahaya inip Ronaldo ile kucaklaşan taraftara ceza

SPOR Haberleri

Real Madrid - Chelsea maçında genç bir taraftarın Ronaldo ile yaşadığı kucaklaşma sonrası iki gün nezarette yattığı öğrenildi.

Real Madrid ile Chelsea'nin geçtiğimiz günlerde ABD'nin Miami eyaletinde oynadığı hazırlık maçında ilginç bir görüntü vardı.Maç devam ederken sahaya girern bir taraftar Cristiano Ronaldo'ya sarılırken, Portekizli futbolcu da hayranına aynı şekilde karşılık verdi.Ronald Gjoka adlı taraftarın bu hareketinden ötürü iki gün polis kontrolünde nezarette tutulduğu öğrenildi. Genç taraftar Ronaldo ile o an yaşadıklarını ise şu sözlerle anlattı; "Sarıldım, beni dinledi ve gülümsedi. Ronaldo bana, 'Endişe etme, sana söz veriyorum maç sonu formamı sana vereceğim.' dedi."Ronald, nezarette kalmasına karşın yaptığından pişman olmadığını belirtirken, dünya gözüyle Ronaldo'yu görerek tanıştığı için mutlu olduğunu ifade etti. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...