Maçı durdurdu yemek yedi!

Maçı durdurdu yemek yedi!

SPOR Haberleri

Mücadele 2-1 devam ederken hakem Peter Wolf oyunu durdurdu ve saha kenarında sandviç satan küçük tezgahtan bir sandviç alıp yedi.

Almanya yerel liginde nbsp;SV Kottgeisering II ile FSV Aufkirchen II arasında oynanan karşılaşmada futbol sahalarında engel görülen bir olay yaşandığı ortaya çıktı.Almanya basınına yansıyan haberle ortaya çıkan ilginç durumda başrolde hakem Peter Wolf vardı. Mücadele 2-1 devam ederken hakem Peter Wolf oyunu durdurdu ve saha kenarında sandviç satan küçük tezgahtan bir sandviç alıp yedi. Yaşanan bu ilginç durum futbolcular ve taraftarlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, amatör hakem sandviçi yedikten sonra karşılaşmayı tekrar başlattı.Mücadelenin ardından konuşan hakem Peter Wolf kendini savunurken, sağlık sorunu nedeniyle böyle bir şey yaptığını söyledi ve ''Kan şekerim düştü ve bir şeyler yemem gerekiyordu. Aksi halde sahada çökerdim'' ifadelerini kullandı.


Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...