Maccabi, Almanları 35 dakikada bitirdi

Maccabi, Almanları 35 dakikada bitirdi

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Alman ekibi Eintracht Frankfurt'u konuk eden Maccabi Tel Aviv ilk 35 dakikada bulduğu gollerle büyük bir sürpriz yaşattı.

UEFA Avrupa Ligi F Grubu 4'üncü maçında Maccabi Tel Aviv ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya geldi. Bloomfield'da oynanan maçı ev sahibi ekip Maccabi 4-2 kazandı. Maccabi Tel Aviv, Munas Dabbur'un 13, Barak Itzhaki'nin 30 ve 35'teki golleriyle devreyi 3-0 önde kapatarak büyük bir sürpriz yaşattı. Franfurt bu gollere 63'te Srdjan Lakic ve 67'de penaltıdan Alexander Meier ile cevap verdi ancak Eran Zahavi 90'da sahneye çıkararak penaltıdan skoru belirledi ve Maccabi 4-2 kazandı. Maccabi Tel Aviv bu galibiyetle puanını 7'ye çıkardı ve gruptan çıkmak adına önemli bir adım attı. Frankfurt ise 9 puanda kalmasına rağmen liderliği bırakmadı. Maccabi Tel Aviv gelecek hafta Lefkoşe'te APOEL'e konuk olacak. Eintracht Frankfurt ise Girondins Bourdeaux deplasmanında 3 puan arayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...